Hvordan anvende Chilimarmelade?

Jo, nå skal du høre. På alle steder i verden er det lov å nyte medbrakt. Når du er ute på tur, så klart, men også når du sitter på terrassen til en god venn etter at turen er over, eller foran peisen når sola har gått ned eller rett før eller etter middag inne på hytta eller ute foran teltet. Her har du oppskriften på Litlestøl’s Medbrakt – din egen lille ostefondue! Smeltet camembert med søte lommer av chilimarmelade.

Du trenger:

  1. En pakke Litlestøl Medbrakt (brød, camembert og Litlestøl Chilimarmelade)

  2. Et bål eller en annen varmekilde, for eksempel en stekeovn eller en peis.

  3. Litt brød, det kan være en baguette, et par rundstykker eller noen loffskiver.

  4. Litt aluminiumsfolie (valgfritt)

Fremgangsmåte:

  1. Ta ut osten fra pakningen uten å ødelegger tre-etuiet. Stikk noen hull i osten og dytt en halv teskje marmelade inn i hvert hull.

  2. Legg osten i tre-etuiet igjen. Nå er det slik at du ikke har lyst til å brenne opp etuiet, så enten må du fukte det godt først, eller så bør du kle det i aluminiumsfolie.

  3. Varm osten opp i, over eller ved siden av varmekilden. Pass godt på, for osten kan begynne å renne ut i glørne hvis du lar den ligge for lenge. Den er ferdig når du antar at den er rennende i midten. 6 – 8 minutter på ganske hissig varme pleier å holde i massevis.

  4. Ta osten ut av flammene, åpne lokket og dypp brødrestene av hjertens lyst.